Bel ons op: 0468 11 66 05

Adres: Missestraat 25, 2570 Duffel

Het voorbeeld van Michel en Els
Het voorbeeld van Michel en Els,
beiden in de bloei van hun carrière

Voor Michel en Els is eindelijk de tijd aangebroken waar alles financieel net wat vlotter gaat: de hypotheeklening is afgelost en de drie kinderen hebben hun studies beëindigd en zijn uitgevlogen (op de jongste na). Nog net geen vijftig jaar, hebben ze een erg mooie levensstandaard, een uitgebreide vriendenkring met heel wat reizen en uitstapjes, en daarbovenop kan er nog flink gespaard worden.

Hun vermogen groeit gestaag aan, en toch stellen ze zich soms nog vragen:

  • Is het wel efficiënt om de spaarrekening zo te laten aangroeien? Welk gedeelte zouden we misschien op langere termijn beleggen? En waarin?
  • Nu lukt financieel alles erg goed, maar binnen 10-15 jaar als we op pensioen gaan, willen we eigenlijk niets inboeten aan levensstandaard? Maar zal dat wel lukken?
  • Onze twee oudste dochters huren momenteel een appartementje met hun partner, maar zo lang zullen ze wel niet meer wachten om iets te kopen? Zullen we de kinderen helpen, met welk bedrag, en… wat als hun relatie op de klippen zou lopen? Hoe pak je dat best aan?
  • Wij hebben zelf ook nog enkele lang gekoesterde dromen – appartementje aan de kust, die oldtimer of die ontdekkingsreis in Australië.
  • Ons vermogen groeit dan wel mooi aan maar is ons huwelijkscontract nog up-to-date en daar ook op afgestemd?Michel en Els beseften heel goed dat nu het moment aangebroken was om hun extra financiële slagkracht zo efficiënt mogelijk aan te wenden, want dat zou de komende 15 jaar een enorm verschil maken. Voor zichzelf als voor hun kinderen (en kleinkinderen).

Door een gerichte planning die rekening hield met al hun wensen en mogelijkheden, hebben ze een enorme stap vooruit gezet, nu en naar de toekomst. Zo is hun huwelijkscontract aangepast, hebben ze hun spaarcapaciteit enorm geoptimaliseerd voor de komende 15 jaar en hebben ze enkele van hun dromen op korte termijn bereikbaar gemaakt.

Met een gerust hart genieten ze nu dan ook met volle teugen van hun kinderen, hun vrienden, en dat zonder angst voor de toekomst!