Bel ons op: 0468 11 66 05

Adres: Missestraat 25, 2570 Duffel

Links

Links

Ken uw pensioen: http://www.kenuwpensioen.be/e-pension/BasicView.do

Hier is Fred, met zijn pensioenmeter: http://www.pensioenmeter.be

PerPius sponsort triathlonteam TRIKINGS : http://www.facebook.com/pieter.perdieus#!/groups/419671814734753/?fref=ts

De pensioengids: http://www.rvponp.fgov.be/onprvp2004/NL/B/B_b/B_b_01.asp

LeasePlan Easy

Een mooie wagen kopen is voor sommigen onder ons één van de geneugten des levens, maar wist u dat dit eigenlijk één van de slechtste investeringen is die u kan doen? Net daarom is het van groot belang om het totale kostenplaatje goed onder controle te houden! Vanaf heden bieden wij u dan ook LeasePlan Easy aan, de gemakkelijkste autoleasing formule op maat van de KMO en zelfstandige. LeasePlan Easy maakt, zoals de naam het doet vermoeden, het beheer van uw wagens makkelijker. Afschrijvingen, verzekering, onderhoud, bandenwissels, brandstof (optioneel),..., al deze kosten worden gebundeld in één maandelijkse factuur. Zo kunt u de kost van uw wagenpark makkelijk budgetteren en komt u nooit voor verrassingen te staan. LeasePlan Easy is een full service pakket.
U laat uw wagenparkbeheer over aan een specialist en zo kan u zich concentreren op de belangrijke zaken binnen uw leven en uw bedrijf. Daarnaast biedt een operationele leaseformule ook fiscale voordelen, wat natuurlijk niet onbelangrijk is.
Wenst u meer informatie of zoekt u een LeasePlan Easy formule op maat? Kom dan gerust eens langs! Wenst u reeds een offerte op maat, klik dan op de LeasePlan Easy banner.

LeasePlanEasy